BabyBlues


Data și ora:
Gazdă:

Strada Emil Cioran 1-3, Sibiu 550025, România

Despre

„BabyBlues” este un spectacol care vorbește despre experiența de a fi mamă, despre bucuriile și greutățile cu care se confruntă femeile care nasc și își cresc copiii în diferite medii sociale, despre depresia post-natală și felul în care aceasta se manifestă, e privită și tratată de societate. Depresia post-partum afectează 1 din 7 mame. Spectacol bazat pe povești reale.

Regia: Victor Olăhuț
Distribuția: Alina Mîndru, Florentina Năstase, Ana Turos

Spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani

***
Intrarea gratuită în limita locurilor disponibile.
Rezervări la nr. 0730.959.793 prin sms/watsapp sau telefonic de luni până vineri între orele 11:00-18:00, email: contact@culturansura.ro, mesaj facebook CULTURĂ'N ȘURĂ

Mulțumim Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu pentru găzduire.
După reprezentațiile din București, Bacău, Iași și Sibiu, spectacolul va avea ultima reprezentație din cadrul turneului la Cluj.

***
Spectacolul a rezultat în urma unui proiect mai amplu intitulat „Femeie. C.L.A.R. Sat. Teatru” în cadrul căruia 210 de femei din mediul rural au beneficiat de consiliere medicală și psihologică profesionistă gratuită. În urma unor ședințe de psiho-terapie susținute de psihologul Alina Căprioară au fost documentate mai multe mărturii ce au devenit baza spectacolului nostru.

Proiect derulat de Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) în parteneriat cu Asociatia Mutatis Mutandis și Asociația Cultură’n Șură și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Parteneri: Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, Teatrul Studentesc PODUL , Teatrul Municipal Bacovia, Teatrul Nottara, ,#Reactor Cluj

Partener media: Radio România Cultural

#instaredebine #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc