Backyard Party ::Art Therapy Shadow Play Cinema Camping


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Noica 10, Sibiu
Organizator:

Despre

Petrecere de SEARA in gradina Art'Nativ

Sambata 28 aprilie

06:30 -08:00 Atelier art terapeutic UMBRE
08:00 -08:15 Pauza -pregatiri proiectie
08:15 -10:00 Proiectie film Micul Print (2015)
10:00pm -Camping*

Dupa cum v-ati obisnuit, vom avea o activitate ce implica arta, vom povestii despre intuneric, frici, umbre si ne vom juca cu lumina.
Apoi vom intra in contact cu corpul nostru si vom descarca emotii prezente prin desen.

Dupa atelierul de art terapie vom viziona un film in GRADINA si apoi pentru cei care doresc, exista posibilitatea sa ramana alaturi de familia Art'Nativ sa campeze in gradina pana a doua zi!

Micul Print - The Little Prince (2015) Film animatie dublat in limba romana

Mark Osborne (regizorul animației “Kung Fu Panda”) a regizat prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry. Eroina poveștii este Fetița pe care mama ei o pregătește pentru lumea adulților în care trăiesc cele două. În acest proces intervine vecinul lor excentric, dar cumsecade, Aviatorul. Acesta îi prezintă noii sale prietene o lume extraordinară unde orice este posibil. Este vorba de o lume pe care i-a prezentat-o și lui cu mult timp în urmă Micul prinț. Astfel, începe călătoria magică și emoționantă a Fetiței în universul Micului prinț și în propria ei imaginație. Fetița redescoperă copilăria și învață că, în cele din urmă, prietenii sunt cel mai important lucru și că esențialul poate fi cunoscut cu adevărat doar prin prisma sufletului.

CAMPING -art'nativ pune la dispozitie gradina, iar de restul de necesar trebuie sa va asigurati fiecare (cort, izopren, sac de dormit, haine adecvate vremii, mancare, etc)
*Pe parcursul noptii, copiii trebuie sa fie insotiti permanent de catre un parinte/tutore.

Nr. participanti max.15
Varsta recomandata 4+
Donatie minima recomandata 50 lei/ pers

Va asteptam cu entuziasm, sa ne bucuram de IMPREUNA!