Banda CPO @Sibiul De Poveste


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mică, Sibiu, Romania

Despre

Pentru că în zilele noastre e nevoie de colaborarea întregii comunități pentru a ne crește copiii, vă invităm să creăm din nou un oraș De Poveste în care interacțiunea, jocurile și buna dispoziție să contribuie la dezvoltarea copiilor noștri!
---------------------------
Banda CPO este un proiect pe care Asociația Portomusic l-a demarat împreună cu Centrul de Plasament Orlat în 2014 și are ca scop dezvoltarea talentelor muzicale ale copiilor din centru și crearea unui limbaj muzical prin care copiii să fie în stare să socializeze.

Proiectul e unul social prin care vrem să aducem copiii din centrul de plasament în mijlocul societății, să-i facem vizibili, iubiți așa cum merită, și mai ales să comunice cât mai mult cu oameni obișnuiți, de aceea, multe din concertele noastre se țin în stradă sau în locuri publice.
Mijlocul prin care sperăm să reușim aceasta este muzica, în speță jazzul.

Vă așteptăm duminică, 6 octombrie începând cu ora 18 pentru un concert de excepție al micilor muzicieni!
---------------------------
În Sibiul De Poveste, timp de trei zile, copiii și tinerii din familiile sibiene vor fi alături de cei din centrele de plasament în cadrul unor ateliere de lucru dintre cele mai diverse, care promovează integrarea socială, relaționarea pozitivă, empatia, spiritul de echipă, dar și încrederea în forțele proprii, ajutând copiii să se descopere pe ei înșiși susținându-se reciproc.

Atelierele sunt împărțite pe tematici diferite în funcție de vârstă, fiind potrivite pentru copiii și adulți între 3-99 ani. Accesul este gratuit și se realizează pe baza înscrierii prin completarea formularelor disponbile în eventul fiecărui atelier.