Bazar online


Despre

Dragi prieteni,
Dupa cum probabil știti, asociația noastră se luptă de mulți ani cu problema animăluțelor fără stăpân. În acest an, am demarat o mare provocare, aceea de a construi un adăpost modern finanțat exclusiv din donații și sponsorizări. Pentru a reuși să finalizam acest proiect avem însă nevoie de implicarea cât mai multor cetățeni. Dorim ca acest proiect sa fie un efort comun, al întregii comunități.
De aceea, în următoarea perioada o să organizăm un BAZAR ONLINE cu scopul finanțării acestei construcții. Așadar, vă invităm sa "răscoliți" în bazarul Animal Life și să achiziționați lucrușoare de tot felul - îmbrăcăminte, cărți, obiecte de decoratiuni și multe alte surprize. Astfel, vă veți face vouă, sau persoanelor dragi, o bucurie și în același timp ne veți ajuta în a face un pas în plus spre un oraș mai civilizat, mai curat și mai puțină suferință pe străzi.
Cine este interesat de un produs este rugat să ne trimita un mesaj în care să specifice produsul de care este interesat (toate produsele sunt numerotate), numărul de telefon și adresa.
Pentru comenzi de peste 45 lei voluntarii Animal Life vă vor livra produsele la domiciliu (produsele sunt disponibile doar pentru Sibiu).
Comenzile cu valori mai mici se pot ridica de la colegii noștri, din zone centrale, la ore prestabilite.
Pozele produselor sunt disponibile pe pagina de Facebook Animal Life Sibiu: https://www.facebook.com/alsibiu1/media_set?set=a.1093797503986713.1073741885.100000694208965&type=3&pnref=story
Vă dorim spor la cumpărături și așteptam mesajele voastre!

Fotografii