Bazar Sala Transilvania - Strangere Fonduri Palatul Copiilor


Data și ora:
Gazdă:
Sala Transilvania Strada Octavian Goga 1, Sibiu 550370, Romania

Despre

Primul bazar s-a terminat, insa noi am mai ramas cu lucruri si ne-am propus un al doilea #Bazar pentru a le vinde. #ComunitateaImpreuna
Va asteptam #sambata aceasta la Sala Transilvania! Doar impreuna reusim sa le oferim copiilor nostri un viitor mai bun, luptand pentru aceeasi cauza.

Avem:
-jocuri
-jucarii
-carti
-haine
-suveniruri & obiecte decorative
-Gustari dulci de la Albinuta Zumzee

Situatia viitoarei locatii a Palatului Copiilor Sibiu se afla in conditii precare iar lucrarile pentru reabilitare sunt multe si costisitoare... E dureros sa vezi unde ar trebui sa fie mutati copiii nostri. In scurt timp, acestia vor trebui sa inceapa studiile in cladirea de pe str, Henri Coanda, nr. 51, in spatele Liceului Tehnologic Henri Coanda (Internatul Liceului Compa). Mai exact din luna Aprilie a acestui an. Ne punem baza foarte mult in comunitate, de aceea apelam la oameni. Trebuie sa strangem o suma de 400.000 lei pe fiecare etaj. Momentan avem nevoie cat mai repede de aceasta suma, pentru a executa lucrariule aferente etajului 2. Se pot face donatii in contul RO95RNCB0227159638480001, deschis la BCR. Banii merg direct catre Palatul Copiilor Sibiu, in contul Asociatiei Pro Palatul Copiilor.

Daruind, te implici in viitorul de maine al copiilor nostri!
Cand oamenii se unesc, miracole se implinesc!