Bazar Strangere Fonduri - Renovare Palatul Copiilor Sibiu


Data și ora:
Gazdă:
Strada Constituției 2, Sibiu 550253, Romania

Despre

Un bazar dedicat strangerii de fonduri pentru Palatul Copiilor Sibiu, in care oricine poate participa alaturi de copiii de la Palat. Acestia au decis sa puna spre vanzare obiectele si creatiile lor, pentru a ajuta la strangerea mai rapida a fondurilor. Lucrurile ce vor fi aduse, pot fii carti, jocuri, jucarii, hainute, incaltaminte si obiecte decorative. Participantii pot veni atat pentru a cumpara, cat si cu obiecte ce doresc sa le puna spre vanzare. Banii pentru costul produsului/produselor, se introduc direct in urnele prezente pe mese, iar la final, acestia se vor vira direct in contul destinat renovarii Palatului RO95RNCB0227159638480001, deschis la BCR, acesta fiind contul Asociatiei Pro Palatul Copiilor. La fiecare masa va exista cate un reprezentant al Palatului Copiilor sau un voluntar, care se va ocupa de aranjarea produselor si vanzarea lor. In cadrul bazarului se va afla si o urna dedicata doar donatiilor.

Evenimentul va avea loc in corturile special amenajate din curtea Palatului Copiilor din actuala locatie, de pe str. Constitutiei si are loc doar o singura zi, sambata, 16.02.2018 intre orele 10:00 – 15:00. Va asteptam cu drag, sa participam impreuna la renovarea viitoarei locatii de pe Henri Coanda.

Cand oamenii se unesc, miracole se implinesc!
Oamenii care doresc sa aduca obiecte si lucruri spre vanzare, trebuie sa stie ca produsele trebuie sa fie intr-o stare buna. Nu trebuie sa fie rupte, murdare, patate, descusute, gaurite, sau cu orice fel de defectiuni prezente. Produsele vor fii verificate si abia apoi vor fi puse spre vanzare. In cazul in care acestea prezinta defectiuni, nu vor fii acceptate. Va multumim pentru intelegere si implicare!