Festivalul National Studentesc de Moda & Design Vestimentar - Be Creative 2019


Data și ora:
Gazdă:
Strada Cetății, Sibiu, Romania

Despre

Festivalul Naţional Studenţesc de Modă şi Design Vestimentar - Be Creative 2019 - este festivalul dedicat viitoarelor nume ale modei!
Juriul Festivalului concurs, aflat la cea de-a 8-a ediţie în acest an, a decis acceptarea unui număr de 34 de tineri designeri din totalul de 48 de înscrieri.
Se vor “duela” pentru trofeul Be Creative 2019, reprezentanţi ai Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, reprezentanţi ai Universităţii de Arte şi Design Cluj, reprezentanţi ai Universităţii de Vest - Facultatea de Arte și Design -Timișoara, dar şi reprezentanţi ai Facultăţii de Arte Oradea.
Juriul va fi prezidat de Marian Pălie, fashion stylist freelancer care va urmări complexitatea, originalitatea şi creativitatea colecţiilor participante.
Be Creative 2019 te invită pe 9 &10 August pe strada Cetăţii începând cu ora 20.30 la un eveniment nonconformist şi creativ!
Evenimentul este organizat de Asociația Cleopatra Models Management și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Fotografii