Beat Bukowski


Data și ora:
Bilete:
20 lei
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

MUSIC BEATS WORDS. WORDS BEAT MUSIC.

Perfomance-ul cu care Charlie Fălămaș a călătorit, a cunoscut, a privit şi a fost privit, a auzit şi a fost auzit, a întâlnit şi s-a întâlnit cu oamenii de prin toate părţile lumii. Străzile, cafenelele, barurile sau apartamentele, sălile studio, librăriile sau satele părăsite sunt doar câteva dintre locurile Europei unde s-a jucat performance-ul BEAT BUKOWSKI. Iar lunea viitoare o să poposească în Atrium.
__________//
“Vino să doborâm barierele şi zidurile dintre noi. Să lăsăm Dragostea să ne cuprindă, cât mai poate să ne cuprindă. Să nu ne pierdem în această lume nebună. Să nu rămînem prinşi în mijlocul vârtejului de oameni, mașini, câini, femei, bani, sex, alcool, spitale, îngeri, iad, prostituate, baruri, orașe, străzi, poluare, rai, războaie, droguri, morminte, cerșetori, moarte, viață, case de nebuni.Să lăsăm Muzica, Ritmul şi Cuvintele să circule prin noi.”(Claudiu Fălămaș)

BEAT BUKOWSKI este un performance în limba engleză. Scenariul are la bază poeme din volumul "Love is a dog from hell" al lui Charles Bukowski.

Performer: Claudiu Fălămaș

Un eveniment marca BIS.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 20.40. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.