Bestiar - Expoziţie de Sorina Tomuleţiu


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România
Organizator:

Despre

În data de 2 iulie, ora 19:00, Librăria Habitus vă aşteaptă la un eveniment special numit Bestiar. Nu, nu veţi găsi aici citate sau coperţile cărţii lui Julio Cortazar, ci nişte creaturi simpatice care pot face parte din orice lume fantastică şi din orice închipuire, toate schiţate de artista Sorina Tomuleţiu.

În Roma Antică, bestiarul era denumirea dată unei lupte în arenă între om și animal. În Evul Mediu, bestiarul se mută în spațiul privat, desemnând un compendiu literar (bestiarum vocabulum) de povestiri alegorice însoțite de ilustrații ale unor animale, păsări sau insecte, fiecare cu propria sa simbolistică.
În această expoziție, bestiarul este reprezentat de însuși cadrul expozițional. Bestiarul este o încăpere. Această încăpere de la librăria Habitus nu a fost accesibilă publicului, până acum. Este vorba de intrarea laterală de pe partea dreaptă a sălii de conferințe.

Prin urmare, vă aşteptăm să descoperiți seria de lucrări de grafică semnate de Sorina Tomulețiu și să faceți cunoștință cu creaturile ei fantastice şi cu poveştile lor.
Toate bestiile din expoziție sunt docile și sunt pregătite de adopție (expoziția va fi cu vânzare).

Lucrările sunt recomandate tuturor categoriilor de vârstă.

Portofoliu online: https://www.behance.net/omul

Alte sugestii

14 Mar
Sibiul Plantează 2020
Comunitate
Începe la 09:00  |  Gușterița, Sibiu, Romania
27 Mar
Mistic - 2020 Vibrația lumii noi
Comunitate
Începe la 10:00  |  nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, România
4 Iul
Festivalul Național „Bujorul de munte”
Comunitate
Începe la 10:00  |  Gura Râului 557095, Romania
Vezi mai multe evenimente