Biblioteca ASTRA iubește TEATRUL: campanie de promovare a lecturii în bibliotecile publice sibiene


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu își continuă declarația de dragoste lecturii în Campania de promovare a lecturii publice în bibliotecile publice sibiene.

Pe parcursul lunii martie ”Biblioteca Iubește Teatrul” și îi invită pe cei care împărtășesc aceleași sentimente pentru maeștri dramaturgiei românești și universale în fiecare zi de miercuri, la ora 17:00 în foaierul Bibliotecii (corp B).

Cei care au răspuns invitației noastre de a ne fi alături în aventura a rostirii textelor care au făcut lumea un loc mai frumos sunt binecunoscuții actori de la Teatru Național Radu Stanca Sibiu: Rodica Mărgărit, Geraldina Basarab, Gabriela Neagu, Lerida Buchholtzer, Dana Maria Lăzărescu, Cătălin Neghină, Liviu Vlad și Mihai Coman.

Invităm publicul sibian să fie prezent în număr cât mai mare, iar serile miercuri să devină, în timp, o tradiție de bon-ton.

Programul pentru luna Martie:
2 martie - Femeia Muză – Femeia Zână în dramaturgia lui Radu Stanca. Cu prezența actrițelor Rodica Mărgărit, Geraldina Basarab, Gabriela Neagu, Lerida Buchholtzer, Dana Maria Lăzărescu

9 martie – 40 de taine ale scheciului în textele lui Tudor Mușatescu

16 martie – Vorbește ca ploaia și lasă-mă să te ascult – lectură din textele blânde ale lui Tennessee Williams

23 martie – Electra, Antigona, Orestia, Medeea, și alte eroine ale teatrului antic

30 martie – Înșir-te Mărgărite! Călătorie în feeria poemului dramatizat al lui Victor Eftimiu

Vă așteptăm, cu drag!

Anca Vasilescu
Coord. Departament Metodic. Comunicare. Programe
0733 488 003