Bicicleta în mediul urban. De unde vine prețul corect?


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
1. Lumea serviciilor - backstage. De unde vine pretul? Pretul corect.
Marius ne va introduce in lumea serviciilor, aşa cum - poate - nu am văzut-o până acum. Vânzări, închirieri, reparaţii, servicii de curăţenie. Ce plătim atunci când apelăm la serviciul cuiva, în afară de munca persoanei respective? Hai la atelier și vei afla lucruri interesante!

Înscrie-te aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXgfCP6W64GZch5EDEgWppfAFS2SFypDCn0xINPgmETEblmA/viewform?vc=0&c=0&w=1

2. Utilitatea bicicletei in mediul urban
Iulian ne va vorbi despre utilizarea bicicletei in oraș, incluzând ce tipuri de reparații ori întreținere putem face pentru bicicletă și asteaptă întrebările noastre în acest domeniu.

Cu cine?
Pe Iulian și pe Marius unii dintre noi îi cunoaștem deja de la atelierele anterioare.

Pentru cei care nu îi cunosc încă:
Iulian Chiva e pasionat de mic de biciclete.
De la 9 ani șurubărește pe lângă "fiarele" cu două roți, iar de 4 ani deține un “service & magazin” pentru biciclete. Acum dorește să ne împărtășească și nouă din cunoștințele și din experiența sa.

Lui Marius Barsan îi place să ajute oamenii. A făcut voluntariat mai mulţi ani cu drag și bucurie.
De 4 ani combină bucuria de a ajuta oamenii cu business-ul: închiriază și vinde cutii portbagaj auto, bare transversale, suporturi de biciclete, accesorii pentru biciclete, accesorii auto, unelte și scule, precum şi echipamente pentru curăţenie.

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de explorare și socializare!

Când?
17 aprilie, 19:00-20:30

Unde?
Curand iti spunem locatia

Cum?
Înscrie-te aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXgfCP6W64GZch5EDEgWppfAFS2SFypDCn0xINPgmETEblmA/viewform?vc=0&c=0&w=1
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei
........................................................................................................
incubator107 Sibiu este locul în care ORICINE, poate învăța pe ORICINE, ORICE! Organizăm ateliere de dezvoltare personală numai bune pentru a petrece timpul după viața de la birou - ne relaxăm, învățăm lucruri noi, pictăm, socializăm!