Bike2Transilvanian Brunch

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:
Meșendorf 507037, Romania

Despre

Dragi prieteni,

Dăm oficial startul plimbărilor pe bicicletă în destinaţia Colinele Transilvaniei ,cu un eveniment special: Bike2Transilvanian Brunch!

Împreună cu prieteni de la Asociaţia My Transylvania, vă invităm în curtea Monicăi Popovici, în Meşendorf, unde suntem aşteptaţi la unul dintre cele mai căutate evenimente gastronomice din mediul rural din România: Transilvanian Brunch.

Plecarea în drumeţie pe biciclete se va face la ora 9:00, din faţa bisericii evanghelice din Saschiz, iar traseul va trece prin frumoasele sate: Cloaşterf şi Criţ.

Pretul pachetului este de 90 lei/persoană şi include: taxa de participare la Transilvanian Brunch, ghizi însoţitori. Locurile sunt limitate, iar rezervarile absolut necesare.

Cei care nu doresc parcurgerea traseului pe biciclete, sunt bineveniţi la brunch, însă vă sugerăm să vă faceţi rezervări repede pe www.eat-local.ro, căci locurile sunt limitate şi se duc repede. Cei ce vin pe biciclete şi însoţitorii lor, au locuri deja rezervate la momentul inscrierii, nu e nevoie să îşi facă rezervare singuri.

Echipament necesar: mtb, cască, sursă de hidratare, pelerina de ploaie, scule şi camera de rezerva pentru bicicleta, voie bună.

Servicii suplimentare:
- închiriere biciclete : 60 lei / persoană
- cost transfer retur la Saschiz, pentru cei care nu vor putea rezista bunătăţilor şi vor degusta mai mult decât şi-au propus, este de 10 lei/pers+bicicleta, locuri limitate.

Pentru închiriat biciclete precum şi alte informaţii legate de eveniment:
- telefon: 0721656416 , intre orele 10:00-18:00,
- email: colineletransilvaniei@gmail.com
- mesaj privat pe FB.

Vă aşteptăm cu drag!