Bio electroclown

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

VINERI, 23 Octombrie @ Faust Cafe & Disko
open doors: 21:00
Support DJ: 5 lei

ELECTROCLOWN - Adrian Tudoran

Mixeaza din 2003 si produce muzica pentru film si teatru din 2005. A colaborat pentru live act-uri cu Mihai Iordache , Utu Pascu,Mircea Florian, Shtuki (flaut), Dan Aga , Mioritza Soundsystem si a impartit scena cu Akua Naru, Subcarpati, Suie Paparude, Dj Vasile, MATZE, Norzeatic etc .
Foloseste o paleta mare de genuri muzicale, de pe tot mapamondul. In mixurile lui poti auzi intalniri intre Miles Davis si Fratii Gore sau mixaje intre muzica braziliana si muzica turceasca, deseori ajungand sa te faca sa razi. Dupa cum spune si el: ”daca nu razi in timp ce dansezi, inseamna ca faci sport...” Umorul e ”gazul” in mixurile lui iar diversitatea e ”motorul”.
In ultima perioada lucreaza la muzica de teatru si produce piese, având proiecte cu Bogdan Rakolcza (Mioritza Soundsystem), Indjstione, Matli MC , sub numele Origin Project. Electroclown conduce si un grup de percutie afro-braziliana alaturi de Bogdan Rakolcza sub numele Your Brain on Drums, cu un efect destul de benefic pentru comunitatea clujeana si lucreaza in cadrul asociatiei Cercul Intreg, cu capoeira angola si muzica comunitara, pentru adulti si copii. Energia si entuziasmul pentru aceste proiecte i a fost alimentat de calatoria de 4 luni in Salvador de Bahia, Brazilia,din 2010, unde a primit binecuvantarea lui Mestre Ivan Machado, maestru de percutie.

https://www.mixcloud.com/AdiTudoran/
https://soundcloud.com/clovnulelectric