Blide din împrejurimi - Cină de Crăciun

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Strada Turnului 3A, Sibiu
Organizator:

Despre

Oferă-ți cadou o seară senzorială în care să-ți ascuți dar să-ți și asculți simțurile. Restaurant Paasaj, în colaborare cu Cristi Dăscăleanu aka Cristi Dmc, vrea să vă familiarizeze cu conceptul de terroir; ce rol joacă și cât de important este pentru gustul a ceea ce ajungem să mâncăm sau să bem. Și cum să vi-l insuflăm mai bine decât vizual, olfactiv și gustativ în cadrul unui fine dinning intim, deschizător și purtător spre ...nu, nu te du prea departe! Rămâi aici. La Sibiu. La producătorii locali de la care vom folosi majoritatea ingredientelor.
Dan Limbasan (procesator de carne de mangaliță) și Grădina Verde Sibiu ne vor explica pe parcursul serii cum fac ei să obțină gust și sănătate.

Cina va include 8 feluri de mâncare ce vor pune în lumină texturile, nuanțele și bogăția solului românesc, din partea locului, la care vom asocia vinuri de la Wine Not? Ca să vă ,,asmuțim" curiozitatea și imaginația, vă putem divulga o parte din ingredientele principale: dovleac (și dovleac fermentat), prune uscate, varză murată, morcov afumat, ceapă arsă, pin, păstrăv afumat, rață, carne uscată.
Vă putem oferi și o variantă vegetariană a meniului (cu sau fără pește), doar să menționați când faceți rezervarea.

Cina o încheiem cu încă un plus de savoare: o prestație la țambal susținută de Romulus Cipariu.

CÂND: 21 decembrie 2018, începând cu orele 19.00 (degustarea va dura aproximativ 3 ore + sesiunea muzicală)
UNDE: Str. Turnului 3A, Restaurant Pasaj
CÂT: 250 lei/pers.
REZERVĂRI: Pentru o organizare cât mai eficientă, rezervarea locului se face o dată cu achitarea prețului acestei cine, la restaurant, până în data de 15 decembrie 2018.
Detalii la: restaurant@lapasaj.ro sau 0771.559.063

Vă așteptăm!