BluesCore strikes again


Data și ora:
Bilete:
50 lei
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Hanno Hofer (chitară/voce)
Raul Kusak (Hammond organ)
Liviu Pop (baterie)

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, Liviu Pop.
Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul dar care propune incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atât ca textură sonoră cât și ca stare.

Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP prin colaborari cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David și mulți alții, ''justifică'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

HANNO HOFER este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobândită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp, el propune însă și aventuri chitaristice în afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepartate colțuri ale lumii.

Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemanarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument, fac ca acest proiect să ofere o experiență sonoră deosebită și din punct de vedere al instrumentației.

Alte sugestii

23 Aug
Subcarpati at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Parcul Sub Arini, Sibiu, Romania
VIDEO
24 Aug
FiRMA at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
VIDEO
25 Aug
Vița de Vie at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Focus in the Park Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
VIDEO
29 Aug
Concert Suburbia11 - Valea Aurie
Concert
Începe la 20:00  |  Stadionul de Rugby Bebe Boboc, Aleea Călăreților, Sibiu 550400, Romania
Vezi mai multe evenimente