Bodark & WildChild | Troubadour Club


Când:
20 Aprilie 21:00 - 21 Aprilie 00:00
Gazdă:

Strada Emil Cioran 1-3, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Vineri, 20 Aprilie 2018, de la ora 21.oo vă așteptăm la un CONCERT LIVE cu elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel și chiar pasaje de hip-hop.
Bodark vine în Troubadour Club || Preț bilet 20 lei || Rezervări: 0771 246 575
Biletele se pot achiziționa de pe kompostor.ro
__________________________
Bodark a luat ființă în anul 2010, inițial ca o joacă la sala de repetiții. O joacă fără un nume și fără pretenții, dar care datorită seriozității și constanței repetițiilor a devenit, cu timpul, un proiect din ce în ce mai serios.
Alegerea stilului muzical nu a fost o bătaie de cap. Experiența și muzica ascultată de fiecare dintre membrii trupei s-au mixat de-a lungul timpului, dând naștere unui stil eclectric, original și actual. La fel ca fructul Bodark-ului, după care s-a ales și numele trupei.
Sound-ul Bodark îmbină foarte bine elemente de rock clasic cu sintetizatoare, viori, violoncel sau chiar pasaje de hip-hop.
__________________________
Alaturi de Bodark pe scena vor urca sibienii de la Wildchild Band , o formatie stoner-rock ce este pe cale sa isi lanseze primul album. Formatia WildChild a fost finalista Global Battle of The Bands in anul 2015 . Tinerii muzicieni au urcat pe scene din mai multe colturi ale tarii promovand o muzica 100% originala reprezentata de un repertoriu propriu .
Formula :
Stefana Popa - Vocal, Guitar
Diaconu Dragos - Drums
Baciu Nicu - Bass
Nita Dorian - Guitar