Borcan


Data și ora:
Gazdă:
Piața Textiliștilor 17, Tălmaciu 555700, Roumanie

Despre

"Borcan" este un spectacol culinar cu obiecte, care face parte din proiectul nostru intitulat "Sonomaton" ce constă în întâlnirea dintre diferite culturi și patrimonii culturale din întreaga lume.
 Am ajuns în România și am descoperit o cultură bogată în tradiții și o dorință imensă de a le transmite. "Borcan" își invită spectatorii să devină musafirii acestei experiențe.
Lăsăți-vă conduși de amintiri și de simțuri pentru a descoperi un spectacol interactiv și culinar care vă invită să degustați întâlnirea dintre cele două culturi ale noastre. Veniți să gustați un spectacol diferit în care obiectele și legumele intră în scenă.

Fabrica Re-Evoluție : Franța România Europa Împreună
O inițiativă transgenerațională cu dimensiune artistică, științifică, culturală, dar și educațională, de dezvoltare durabilă a societății. Un teren de 12 hectare. Pentru a urmări trasee ale istoriei, tradiţiilor, latinităţții și francofoniei, împărtășite în inima unui teritoriu european. Un proiect inovator care doboară frontiere și reunește mai multe limbi. O aventură perena situată în mijlocul filaturii Românofir din Tălmaciu (la doar 18km distanță de Sibiu). Un vast laborator de idei și creativitate ce va genera un program bogat în culori “Albastru Alb Galben Roșu”.

Fotografii