Călător în lume - 715 zile în INDONEZIA. De vorbă cu Adrian Crapciu.


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică, Sibiu, România
Organizator:

Despre

715 zile în Indonezia. Poveste despre triburi si oameni simpli.

Fascinat de oameni si cultură, invitatul nostru de la "Călător în lume" a mai rămas pentru încă 2 ani în Indonezia, după perioada petrecută acolo în timpul unei burse de studii. În acest timp, curiozitatea l-a purtat în jurul comunităților tradiționale indoneziene, departe de obiectivele turistice.

Adrian Crapciu este sibian, fotograf, călător și blogger la Lost in East - www.lostineast.wordpress.com. Ultimii doi ani i-a petrecut în Indonezia, lucând la "Siwa si Ora", un film documentar despre viața locuitorilor din singurul sat de pe insula Komodo, Indonezia. Datorită unei legende locale, dragonii Komodo au supraviețuit pe această insulă și trăiesc în simbioză cu localnicii. Aici copii se joacă cu varanii și au o copilarie unică. Timp de 1 lună, datorită faptului că a învățat limba locală, Adrian a reușit să se integreze printre localnici, fiind considerat parte din familie.

În imagini foto şi video, Adrian Crapciu ne va povesti experiența lui unică.

Evenimentul va avea loc luni, 25 aprilie 2016, de la ora 18:00, la Cafe Wien (Sibiu, Pţa. Huet nr. 4). Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă faceţi din timp rezervare la numărul de telefon: 0733.223.223.
Intrarea gratuită!

Întâlnirile "Călător în lume" sunt organizate de către Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) în cadrul proiectului cultural "Cuvintele Sibiului".