Călător în lume - China. De vorbă cu Ovidiu Olteanu

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Piața Albert Huet 4, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Ultima întâlnire "Călător în lume" dinaintea vacanței de vară aduce povești din China, o țară ce te aruncă emoțional dintr-o parte în alte.

Miercuri, 23 mai 2018, la Cafe Wien. Rezervări: 0733.223.223.

De vorbă cu Ovidiu Olteanu

----------------------------------------
Ovidiu Olteanu și-a petrecut cea mai mare parte în Shanghai, un oraș cât o țară, cu peste 30 de milioane de locuitori. Dar tocmai pentru că este atât de mare, Shanghai-ul a fost suficient cât să vadă o grămădă de lucruri interesante și să încerce să facă inginerie inversă aplicată pe cultura chinezească.

"Dupa un an jumate de locuit. muncit, calatorit, mancat si respirat cot la cot cu ei, as zice ca am reusit sa trag niste concluzii destul de solide. Pe scurt, e un loc al contrastelor, o diferenta culturala uriasa, mentalitate destul de diferita, un stil de viata gandit sa fie eficient (cu destul de multe asteriscuri si text marunt) si tot felul de chestii marunte ce te arunca emotional dintr-o parte in alta.

Ce o sa prezint probabil ca o sa fie bazat in mare parte pe experienta din Shanghai in care o sa incerc sa prind si elemente ce le-am vazut prin afara orasului in diversele locuri mai turistice pe care le-am vizitat, alaturi si de chestiuni generale despre cultura, oameni, stil de viata, s.a."
----------------------------------------

● Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă faceţi din timp rezervare la numărul de telefon: 0733.223.223.

● Intrarea gratuită!

● Evenimentul ”Călător în lume” este realizat în cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului” organizat de către Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) - www.aios.ro