Călător în lume - în jurul lumii în 28 de zile.Cu Andra Mureşanu

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Piața Albert Huet 4, Sibiu 550182, Romania

Despre

Where is Andra? Vorbim despre călătoria Andrei Mureşanu în jurul lumii, cu imagini şi poveşti din Singapore, Noua Zeelandă, Polinezia Franceză şi SUA.

Luni, 11 februarie 2019, începând cu ora 18:00, la Cafe Wien. Rezervări: 0733.223.223.

----------------------------------------
Andra Mureşanu şi-a petrecut copilăria la Colegiul Brukenthal din Sibiu şi adolescenţa pe canapelele din Cafe Wien, visând la vremuri în care putea călători prin lume aşa cum îşi imagina de când primise cadou primul atlas. Azi locuieşte în Marea Britanie şi predă la University College London.

În mai 2018, la 13 ani de la prima ei ieşire din România şi peste 50 de tări vizitate mai târziu, şi-a realizat un vis dintotdeauna: a făcut un ocol al Pământului în 28 de zile, cu opriri pe 3 continente. În fiecare colţ al planetei a întâlnit elemente surprinzătoare dar şi foarte familiare, a vazut chipuri noi cu expresii mult prea cunoscute şi a descoperit printre altele şi locul pe care il considera “Paradisul pe Pământ”: Moorea, în Polinezia Franceză.

La sfârşitul ocolului, şi-a dat seama că buzunarul ii era mai usor cu doar puţin peste 3000 euro, în care erau cuprinse toate cheltuielile de zbor, cazare, mese şi cadouri pentru cei dragi.

Dacă vreţi să aflaţi cum a reuşit să vadă tot ce şi-a propus şi sunteţi curioşi cum puteţi şi voi călători în locurile pe care le visaţi, vă aşteptăm în Cafe Wien în 11 februarie, să descoperiţi
“Where is Andra”.

----------------------------------------

● Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă faceţi din timp rezervare la numărul de telefon: 0733.223.223.

● Intrarea gratuită!

● Evenimentul ”Călător în lume” este realizat în cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului” organizat de către Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) - www.aios.ro