Călător în lume - Malaezia. De vorbă cu Sergiu Chirău

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Piata Huet 4, Sibiu
Organizator:

Despre

Toamna începe cu o nouă serie de întâlniri "Călător în lume". De data aceasta ajungem în Malaezia, joi, 8 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Cafe Wien. Rezervări: 0733.223.223.

De vorbă cu Sergiu Chirau

----------------------------------------
Numele meu este Sergiu Chirau si sunt producator creativ. Impreuna cu echipa mea de productie video storytellrs, am plecat in Asia pentru a iesi din zona de confort si pentru a continua aventura vietii noastre.

M-am nascut aici in Sibiu si mereu am avut setea de a descoperi lumea. In ultimii ani am locuit in mai multe tari din Europa, insa Portugalia mi-a deschis orizonturile in artele vizuale.
Mereu in cautarea provocarilor si al necunoscutului am reusit sa creez prietenii solide cu oameni faini si sa gasesc locuri superbe despre care nici nu stiam ca exista.

Pot zice ca am ajuns in Malaezia din greseala si tot din greseala am descoperit un mix de cultura inedit, unde toleranta si convietuirea a trei etnii m-a fascinat.
Malaezia este o tara plina de contraste. Majoritatea populatiei este musulmana insa oameni cu diferite culturi si religii traiesc in pace si armonie.

Pe langa frumusetiile ei naturale, Malaezia este si una dintre cele mai dinamice piete digitale din Asia de Sud Est. Acolo am reusit sa experimentam ceva ce nu credeam niciodata ca o sa se intamnple, de la produs videoclipuri pentru vedete celebre din Malaezia, la promovat apartamente de lux pana la podcasturi pentru antreprenori. Tot timpul am incercat sa facem ceva ce nu am mai facut pana atunci si sa nu ne fie frica de rezultat.

Malaezia este una dintre tarile mele favorite din Asia si va astept la Cafe Wien pentru a va impartasii cateva motive pentru care aceasta tara ar trebui sa fie viitoarea voastra destinatie.
----------------------------------------

● Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă faceţi din timp rezervare la numărul de telefon: 0733.223.223.

● Intrarea gratuită!

● Evenimentul ”Călător în lume” este realizat în cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului” organizat de către Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) - www.aios.ro