Călător în lume - Thailanda. De vorbă cu Anamaria Georgescu

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Cafe Wien, Piața Albert Huet 4, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Thailanda se lasă descoperită prin ochii Anamariei Georgescu la "Călător în lume" - miercuri, 25 aprilie 2018, la Cafe Wien. Rezervări: 0733.223.223.

De vorbă cu Anamaria Georgescu

----------------------------------------

Hai să dezgolim Tailanda: de mituri, de povești despre masaje senzuale și de așteptări paradisiace când, de fapt și de drept, vei vedea cu ochii tăi, Tailanda e țara (și nu singura) în care trăiesc in armonie contrastele! Multe și de orice fel! De la Nordul în care se cultivă opiumul și se realizau schimburi între Tailanda, Laos și Myanmar, trecând prin capitala culturală Chiang Mai, un fel de Woodstock asiatic, mai apoi spre Sukhothai, de unde izvorăște alfabetul tailandez fiind și prima capitală a țării, trecând prin jungla Bangkokului, a destinatiei sexuale Pattaya, ajungând într-un final către sudul predominant insular și granița cu Malaezia deseori ținta atacurilor cu bombe!

Crudă, fără trimiteri către luna de miere și regăsiri spirituale, o Tailanda dezgolită și prezentată exact așa cum este ea, filtrată desigur, prin prisma personală!

Anamaria Georgescu despre sine: Ei bine, sunt arhitect, mai mic, mai stagiar, căruia undeva în viața asta i s-au aliniat planetele și am ajuns până la 27 de ani să călătoresc și să schimb domiciliul în orașe, țări și continente diferite! Plăcerea mea este să călătoresc în locuri cât mai îndepărtate, ca distanță și cultură, pentru că astea sunt locurile ce m-au transformat cel mai mult, care m-au făcut un mult mai bun observator! Dacă în domeniul profesional sunt abia la început și învăț zilnic câte ceva, despre călătorii am prins suficientă experiență și pur și simplu m-am îmbolnăvit de acest virus al călătoriilor, căruia nu-i caut leac, ci doar un moment propice să se manifeste!

----------------------------------------

● Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă faceţi din timp rezervare la numărul de telefon: 0733.223.223.

● Intrarea gratuită!

● Evenimentul ”Călător în lume” este realizat în cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului” organizat de către Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) - www.aios.ro