Călătorește. Experimentează. Schimbă!


Data și ora:
Gazdă:
Minihub, Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
Călătorim în Brazilia și Slovacia prin ochii și experiența a două tinere care au cutreierat lumea - descoperă și tu ce înseamnă să călătorești făcând voluntariat - experimentezi și aduci schimbare în lume!

Cu cine?
Parte a echipei AIESEC - Ana și Ana
Ana Goga a fost plecată în Slovacia pe o perioadă de 6 săptămâni și a întreprins activități de educație non-formală alături de copii cu vârste cuprinse între 5-12 ani.

Ana Sima a fost plecată în Brazilia unde a ținut traininguri și sesiuni de dezvoltarea personală a studenților și copiilor nevoiași.

Experienţa AIESEC - dezvoltare, oportunităţi, conferinţe locale, naţionale sau internaţionale, internshipuri internaţionale în peste 124 ţări.

Global Citizen este un program de voluntariat internațional prin care experimentezi viața peste granițe împreună cu echipe și familii de naționalități diferite. Experiențele variază de la 6 la 8 săptămâni, iar în general acestea sunt oportunități neplătite, dar deseori mâncarea și cazarea sunt asigurate. Domeniile programului: educație, cultură, antreprenoriat social, sănătate, mediu.

Cu ce?
Cu deschidere și curiozitate!

Când?
11 noiembrie, orele 18:30 - 20:00

Unde?
Spiritul incubatoricesc crește, rămâi alături de noi:)

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta sprijină incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul - donează o sumă minimă de 10 lei pentru fiecare întâlnire.