Călătorie gastronomică în jurul Asiei

Eveniment gastronomic

Când:
20 Iulie 18:00 23:00
Gazdă:

Strada Targu Vinului, 16, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Bucătăria asiatică este la fel de diversificată, ca și oamenii care locuiesc acolo. Cu niște papile gustative extrem de dezvoltate, asiaticii sunt gurmanzi prin excelență și vorbesc despre mâncare cu aceeași poftă nebună cu care o şi devorează. Cum alftfel să fie când istoria culinara a acestei regiuni dateaza de mii de ani? Preparatele tradiționale sunt un mix ingenios de condimente, arome, tăiței, orez, carne și legume unele mai exotice ca altele iar componența lor estetică abundă în culori vii, plăcute, în armonie unele cu celelalte.

Te invităm vineri, 20 Iulie, la Belle Histoire să descoperi un melanj amețitor de arome specifice acestor meleaguri care cu siguranță o să-ți trezească toate simțurile!

În meniul nostru o să se regăsească unele dintre cele mai aromate și delicioase preparate din bucătăria asiatică, printre care un delicios pui teriaki, somon în sos brun cu orez, porc dulce acrișor și faimoasa supă malaesiana laksa - o supă tradițională cu tăiței, cocos, curry și creveți. Iar la desert un delicios orez in lapte de cocos cu fructe trase la wok!

Plus, beneficiezi de o reducere de 10% la fiecare preparat cu specific asiatic.

Vă așteptăm cu drag la Belle Histoire, cel mai nou restaurant internațional din Sibiu, pentru o experiență gastronomică de neuitat! Mâncare autentică, deserturi delicioase și muzică bună!

………………………………………………

Unde?
Restaurant Belle Histoire, Strada Târgu Vinului, 16
Sibiu, România

Când?
20 iulie 2018
18:00-23:00

Rezervări la nr. de telefon 0722 551 073