Călătorie în lumea lui Moliere


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Bulevardul Victoriei, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Călătorie în lumea lui Moliere
"Sibiul vesel" este proiectul care aduce zambetul pe strazi, in piete si in cafenele. Proiectul isi propune sa transforme Sibiul intr-un oras vesel, care isi intampina turistii cu zambete incepand de la hoteluri, restaurante, cafenele. Un turist primit si tratat cu un zambet este un turist multumit.

Spectacolele se adreseaza tuturor categoriilor de varsta - copii, tineri si adulti aducandu-le bucurie, zambete si veselie. Elementul comun al acestor spectacole, denumit sugestiv "Caruta cu paiate", va fi o trasura personalizata, mobila, care va fi chiar scena pe care vor avea loc spectacolele. Inainte de fiecare eveniment aceasta va parcurge zone din oras pana la locul de desfasurare, imprastiind buna dispozitie.

„O comedie bazată pe improvizaţii “Călătorie în lumea lui Moliere” reuşeşte să spargă convenţiile prin interactivitate şi umor. Spectacolul propune o serie de scene hazlii desprinse din cele mai îndrăgite piese ale dramaturgului clasic Moliere. Personaje ca Tartuffe, bolnavul închipuit, avarul sau chiar Don Juan se vor perinda pe scenă confruntându-se cu situaţii moderne în care hazul textelor clasice se dovedeşte a fi extrem de actual”, spun organizatorii.

Spectacolul regizat de Jean-Luc Prevost, îi reuneşte în distribuţie pe Laurenţiu Vlad, Rada Constantinov, Teodora Domnariu, Doriana Tăut, Ştefan Tunsoiu şi Alexandru Verzescu.