Călătorie prin muzica folk cu Silvan Stâncel


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Magheru 1-3, Sibiu 550185, Romania
Organizator:

Despre

"Chitara implică foarte multe trăiri. Studiind acest instrument mi-a fost dat să descopăr răspunsuri la întrebări de viaţă. Muzica are regulile ei de funcţionare pe care dacă le descoperi le poţi aplica uşor în viaţa cotidiană. Chitara a fost şi o modalitate de dezvoltare integrală pentru mine. Am devenit mai sensibil şi m-am videcat de timiditate." spune Silvan Stâncel, cel care ne va purta printr-o călătorie exterioară și interioară, care ne va ghida prin sunete și note spre trăiri și emoții muzicale.

Silvan Stâncel vine din Alba Iulia, este câștigător a 7 trofee şi premii la festivaluri naţionale de muzică. Membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Fondator şi organizator al taberei de chitară Acustic Live Music Camp (www.tabarachitara.ro); membru în juriul unor festivaluri naţionale de muzică (Alba Iulia, Reghin, Brăila etc.).
Silvan Stâncel este singurul artist român invitat și prezent la Musikmesse, Frankfurt, 2015 și singurul artist român invitat la festivalul Noche de Arte Flamenco, Avignon, 2016.

*Contribuția pentru participarea la eveniment este o donație minimă de 10 lei.