Candle light mindfulness: meditație & relaxare


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

O seară mindfulness sub lumina lumânărilor care vor ghida cadrele de respirație conștientă, stare de prezență, mișcare conștientă și meditație. Pur și simplu vei experimenta!

Rezervă locul tău aici: https://forms.gle/RpnfPtnCTowxayGQ9
eveniment organizat de Codruța Răbăgel Psihoterapeut

Vino și apasă butonul reset, oprește-te de pe pilotul automat, respiră și bucură-te de tehnici pe care le poți face acasă zi de zi!

În acest seminar vei avea parte de relaxare și de eliberarea tensiunii din suflet, minte și corp! Este o invitație la conectarea cu sinele și la deconectarea de grijile și stresul cotidian.

Cadrul este unul experiențial în care se vor practica tehnici mindfulness de conectare cu resursele proprii accesând starea de relaxare.

Rezervă locul tău aici: https://forms.gle/RpnfPtnCTowxayGQ9
*locuri limitate, confirmarea participării se face prin achitarea în prealabil a taxei de 50 lei. Achitarea taxei se face pentru participarea la acest seminar, reprogramarea sesiunii nu este posibilă. Înscrie-te și vei fi contactat prin e-mail pentru informații suplimentare!

Codruța Răbăgel Psihoterapeut - este psihoterapeut integrativ, membru în echipa clinicii Gineko Pro Medical, coordonator Incubator107 Sibiu

Seria seminariilor Mindfulness se derulează în perioada 2018-2019, evenimente organizate de Codruta Rabagel - Codruța Răbăgel Psihoterapeut. Această serie include seminarii mixte de teorie și practică și seminarii experiențiale-practice.