Caroline Fernolend, invitată la Round Table Sibiu

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Teatrul Gong, Strada Alexandru Odobescu 4, Sibiu 550195, Romania
Organizator:

Despre

Un dialog despre Satul de sine stătător și dragostea pentru patrimoniu

Într-o perioadă în care satele din România și-au pierdut treptat din semnificații, tradiții și patrimoniu, există un om care a dovedit că acest lucru se poate schimba printr-o viziune pe termen lung, numeroase spații și comunități din România devenind exemple de dezvoltare sustenabilă pentru alte regiuni din întreaga lume.

Cea de-a doua invitată a sezonului la Round Table Sibiu este Caroline Fernolend, directorul executiv al reputatei Fundații Mihai Eminescu Trust, persoana care se dedică de peste 25 de ani revitalizării comunităților rurale și conservării patrimoniului cultural din Transilvania.

Evenimentul se va desfășura în după-amiaza zilei de luni, 30 septembrie, de la ora 15:00, pe scena Teatrului Gong din Sibiu (Str. Alexandru Odobescu nr. 4), sub forma unui dialog interdisciplinar purtat cu jurnalista Oana Ciucă Lázár.

Conform tradiției, stabilite încă de la fondarea proiectului Round Table România, dialogul acestei ediții va fi completat de intermedii artistice susținute de cvartetul format din Raluca Sfiriac – vioara I, Vasile Șulț – vioara a II-a, Ioana Șulț – violă și Titus Tincu – violoncel. Artiștii invitați vor interpreta lucrări, alese în consonanță cu subiectul evenimentului, de A. Vivaldi, G. P. Telemann și W. A. Mozart.

Intrarea va fi liberă prin rezervarea locurilor la adresa rezervari.ucimr@gmail.com