Cărți de Povești pentru ținuturi de poveste - campanie


Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

Cărți de Povești pentru ținuturi de poveste – Campanie de strângere de carte pentru o nouă bibliotecă publică înființată în satul Hosman, comuna Nocrich, județul Sibiu.

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în colaborare cu Asociația Elijah și Primăria Nocrich au demarat la începului acestui an un proiect de amenajare a unui centru educațional cu bibliotecă publică, destinat comunității satului Hosman.

Până în acest moment, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu – Departamentul Metodic. Comunicare. Programe a transferat viitoarei biblioteci peste 3000 de volume de literatură română și universală. Cărțile provin din donații valoroase realizate de asociații non-guvernamentale, implicate în eradicarea analfabetismului și promovarea educației pe tot parcursul vieții.

Pentru constituirea unui fond de carte adecvat principalilor beneficiari, copiii, tinerii și adulți slab alfabetizați, facem din nou apel la înțelegerea și generozitatea sibienilor pentru a se implica în Campania Cărți de Povești pentru ținuturi de poveste - strângere de carte pentru copii.

Dacă aveți cărți editate după anul 2010 care v-au plăcut, dar care acum fac parte doar din istoria formării copiilor Dvs, vă rugăm să le dați mai departe pentru a fi de ajutor altor micuți, mai puțin favorizați, dar care prin educație, lectură și cumințenie, se pot transforma, la rândul lor, în eroi de poveste adevărată.

Cărțile pot fi aduse în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA (corp B – str. George Barițiu, nr. 7), de luni până vineri, între orele 8:00-20:00, în perioada 29 martie-28 aprilie a.c.

Vă mulțumim!

mai multe informații - 0269 210551 int. 116