CEDRY2K&FRIENDS - 15 ron fee

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

FEE - 15 ron

Pauza artistica pe care a trait-o in Muntii Buzaului i-a prins tare bine lui Cedry2k. S-a intors, anul trecut, cu „Sfintii Inchisorilor”, un album senzational ce a ridicat stacheta printre nationalisti si adepti ai istoriei care dezvaluie alte valori si adevaruri… Si 2015 va fi un an excelent pentru fanii lui Stelian Craciun!
Hip-hop-ul magistral de care nici liderii mondiali nu au scapat! Cam asa ar putea incepe o descriere la adresa celui supranumit Cedry2k…. Poezia nationalista, abordarea problemelor esentiale pentru societatea romaneasca si nu numai, negativele grele, timbrul unic, flow-ul excelent l-au transformat rapid intr-unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti din aceasta zona muzicala.
Prea putin comercial, ignorat frecvent de industrie din cauze lesne de inteles, dar respectat inclusiv de intelectuali, Cedrea a iesit din „treaba” in 2012, dupa o cariera fabuloasa! Incerca izolarea prin credinta.
A disparut pentru aproape doi ani! Dragostea fanilor si dorinta puternica de a furniza, in continuare, sfaturi esentiale romanilor, l-au readus, insa, in studio. Si bine a facut! In fond, reprezinta una dintre vocile puternice ale unei generatii strivite de un capitalism prost aplicat!

https://www.youtube.com/watch?v=O-fweNp8D0U