Cei Patru Magnifici aleargă pentru Teatrul din Cartier


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Suntem Cei Patru Magnifici. Suntem Echipa Fantastică.
Alergăm la Maratonul Internațional Sibiu. Alergăm pentru “Teatrul din Cartier” - un proiect minunat, care presupune că timp de trei luni de zile (02 august - 02 noiembrie 2017) un grup de artiși va duce spectacole de teatru, concerte și ateliere de teatru-forum în cinci cartiere din Sibiu și în două localități din județ. Proiectul e dedicat cu precădere celor care, din varii motive, nu ajung în sălile de spectacol.
Oamenii se vor bucura de aceste evenimente, se vor crea spații de socializare, de comuniune, de dialog: teatru în grădinile din cartiere, concerte pe malul cibinului, spectacole în filialalele de bibliotecă de la parterul blocurilor de locuințe, ateliere de teatru-forum în școlile din cartiere.
Te invităm alături de noi, să crezi în acest proiect și să contribui!

Iată cum poți să contribui:

1.Te înscrii și alergi pentru proiectul Teatrul din Cartier. Sănătate & distracție! Poți alege: între 5 și 42 de km. Noi vom fi acolo, pe traseu. Taxa de participare achitată de tine ajunge la proiectul nostru. Iată linkul: http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/

2. Susții echipa CEI PATRU MAGNIFICI. Donezi la linkul de mai jos, și ne ajuți să atingem targetul propus. Orice Leu contează, orice Zimbru face diferența. Toți bănuții vor fi folosiți pentru activitățile proiectului.
http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=651

3 – back-up. Dacă nu mai crezi în Moș Crăciun și ți se pare puțin ciudat să susții o echipă care APARENT e non-sportivă (noi te asigurăm că aparențele înșeală, și că tocmai aici e provocarea), atunci îl poți susține pe tinerelul actor Charlie Fălămaș, care aleargă pentru aceeași cauză. Iată linkul: http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=448

Și acum, despre noi, CEI PATRU MAGNIFICI care te invită să alergi pentru TEATRUL DIN CARTIER la Maratonul Internațional Sibiu:

Bogdan Sărătean – în cartier SĂRĂ, în prezent Profu. Cam cel mai cool prof, predă la Catedra de Teatru a Universității. NU predă Mișcare Scenică. La Radu Stanca și nu numai se joacă spectacole regizate de el. Ultima dată când a fost suspectat de activități sportive a fost acum două week-enduri, când a fost surprins în toiul unei competiții de CONIAC-CANOE, unde conducea detașat.

Augustin Pop - cunoscut drept POPICĂ. Zâmbește. Cântă. La o droaie de instrumente. Artist polivalent. Face filme de animație. Tare faine. La începutul mileniului a fost campion balcanic, doi ani la rând, la disciplina STICLISM. O mai practică din când în când, pentru că good habits never die.

Sebi Herișanu – numit în buletin NIU. Multiplică tot ce prinde. Are doi prunci și o nevastă superbă pe care o iubește din clasa a XI-a. Îi place să tragă cu gloanțe de vopsea. Este expert recunoscut (apreciat pentru calitățile și mai ales pentru volumul muncii sale) în HALBERE. Nimeni din interiorul echipei nu își permite să îi conteste competențele sau să îl provoace când vine vorba de această disciplină.

Dan Țilea – cunoscut drept MATLI. Filosof, scrib al vremurilor absurde, actor liber, muzician. A cântat cu Dance Trauma. Cântă din an în paști cu Lipicioșii. Compune. De departe cel mai recunoscut expert în domeniul sportiv dintre cei patru magnifici. După o tinerețe în care s-a aruncat cu capul în apă de la mulți metri în Bazinul Olimpia, a trecut la sporturi mai provocatoare pentru ficat și metafizică. În nenumăratele confruntări sportive publice cu membrii echipei “Cei Patru Magnifici” a obținut mereu performanța astral-olimpică numită sugestiv ȘAH MUT.

Așadar noi suntem CEI PATRU MAGNIFICI. Susținem proiectul TEATRUL DIN CARTIER. Deja am început antrenamentele. După cum ați observat din descrieri suntem experți în: Coniac-Canoe, Sticlism, Halbere și Șah Mut. Antrenamentele sunt de cele mai multe ori publice, iar audiența copleșitoare.
Dincolo de faptul că ne place să amuzăm oamenii (face parte din meseria noastră), vă garantăm că vom alerga din toți rărunchii, și că proiectul la care vă invităm să contribuiți e unul dintre cele mai frumoase proiecte posibile social-cultural-comunitar. Să-l ajutăm să crească!

P.S. – Descrierile maratoniștilor sunt un pamflet și nu trebuie tratate nicicum. Machiavelli spunea că nu există glume. Cert e că activitățile sportive sunt diverse și interdisciplinare.
Un lucru e sigur – Cei Patru Magnifici vor alerga din toți răunchii, pentru că ei CRED în acest proiect, și în rostul artelor de a stabili punți între comunități. Ce frumos sună asta!