CENUȘĂREASA // spectacol de 8 Martie


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Eroii mici de azi vor fi oamenii mari de mâine, iar noi credem cu tărie că mamele au un rol foarte important în acest proces. Cu ocazia zilei de 8 martie, sărbătorim mamele din viața noastră oferindu-le în dar spectacolul „Cenușăreasa”.

Marți, 8 martie, ora 18:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
----------------------------------------------------------------
CENUŞĂREASA
după Charles Perrault şi Fraţii Grimm

REGIA: Dan Hândoreanu
ASISTENT REGIE: Horaţiu Dancu
SCENOGRAFIA: Roua Vasilescu
MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş
în DISTRIBUŢIE: Lucia Barbu, Leo-Nora Băcanu, Mircea Corcoveanu, Barbara Crişan, Horaţiu Dancu, Jenö Major, Gabriela Mitrea, Angela Paskuy

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 55 min.

**
Spectacolul „Cenușăreasa”, o adaptare după clasici ai literaturii universale, este prezentat folosind cuvintele copiilor de astăzi, iar scenariul este ajustat în aşa fel încât poveştii cadru i se alătură un plan secund, istorioara fetiţei izgonite de copii. Planul secund este o punere în scenă al aceluiaşi motiv, Cenuşăreasa, dar mai apropiat în timp şi mai accesibil copiilor.
Viziunea contemporană şi jocul dinamic şi ingenios al actorilor la vedere surprinde prin varietatea tehnicilor de mânuire a marionetelor, într-un spaţiu ce recompune prin decorul de lemn pictat ilustraţiile cărţilor cu poveşti.
„Cenuşăreasa” este tot ceea ce vă aşteptaţi de la un spectacol: magie, muzică, culoare şi umor.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic
Doamnele și domnișoarele beneficiază de intrare gratuită!

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00). Prețul unui bilet este de 7 lei, iar doamnele și domnișoarele beneficiază de intrare gratuită, sub forma unui voucher cadou.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro