Cină festivă de Roș Hașana - Anul Nou evreiesc

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Bilete:
150 lei
Gazdă:

Strada Turnului 3A, Sibiu
Organizator:

Despre

Roș Hașana înseamnă "capul anului" și este sărbătoarea care marchează, în tradiția evreiească, crearea lumii - după socotelile acestea, în câteva zile vom intra în anul 5780!

În multe culturi se obișnuiește ca în această perioadă să se organizeze mese speciale, unde se adună familia din toate colțurile lumii și se bucură de roadele toamnei. Și la evrei, tradiția ne aduce în jurul mesei, ca să începem noul an în belșug, alături de oameni dragi, cu sentimentul că suntem susținuți în planurile noastre, atât de divinitate, cât și de comunitate.

Ne-am dorit să recreăm atmosfera specifică familiei tradiționale evreiești care se reunește în jurul mesei festive de Anul Nou și de aceea vă invităm să vă alăturați nouă și intrăm în noul an cu cele mai bune preparate specifice!

Este foarte important să vă înscrieți din timp la acest eveniment, ca să vă rezervăm unul dintre cele doar 20 de locuri. Puteți să ne trimiteți un mesaj la adresa ebraicapelitere@gmail.com. Contribuția de 150 lei de persoană poate fi achitată la fața locului (cash sau card). Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție aici sau la adresa de email menționată mai sus! Pe curând!