Cine a spus miau // octombrie 2018 - #soldOut


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 21 octombrie, ora 11:00 - SOLD OUT!
sala Studio, Teatrul GONG
------------------------------------
CINE A SPUS MIAU?
după Vladimir Suteev, adaptare de Monica Baldea

REGIA: Monica Baldea; MUZICA: Valentin Moraru; în DISTRIBUȚIE: Monica Baldea, Lucia Barbu, Eleonora Coșuleț, Nicolae Suciu;

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 30 min.

**
Povestea „Cine a spus miau” de Vladimir Suteev a fost principala sursă de inspirație a dramatizării cu același nume, scrisă de Monica Baldea. În căutarea răspunsului la întrebarea „Cine a spus miau?”, spectacolul ne poartă în mijlocul vieții domestice, unde vom descoperi lumea animăluțelor, a insectelor și a plantelor ce ne înconjoară zi de zi.
Somnoros, cățelușul familiei închide ochișorii, însă când să adoarmă, acesta este deranjat de un sunet ciudat. Nemaiauzit, acest „miau” îl poartă apoi pe micuțul patruped în căutarea grăitorului. Cățelușul descoperă astfel, pas cu pas, lumea înconjurătoare. El întâlnește personaje noi, le află povestea și le învață rostul. Găina, cocoșul, șoricelul, broscuțele și brotăcelul, racul și rățuștele par să aibă nu doar feluri interesante de a comunica, ci și diferite preferințe, scopuri și preocupări. Firul narativ, cursiv și plin de suspans și haz, îl aduce în cele din urmă pe cățelușul curios înapoi în casă. Aici este așteptat cu răspunsul mult căutat. Povestea spectacolului îi ajută pe micuții spectatori să cunoască diversitatea viețuitoarelor ce ne înconjoară și îi îndeamnă spre cunoaștere, empatie și toleranță.

**
Preţ bilet: 9 lei/ tarif unic - SOLD OUT! // NU mai avem locuri disponibile.

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online NU se percepe comision.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro