Cinema Drive-In ╳ SISAF 2020


Data și ora:
Gazdă:
Freedom Events

Despre

Sâmbătă e zi de  Cinema Drive-In la #SISAF2020!

Continuăm tradiția proiecțiilor de filme de artă într-o formă adaptată contextului, așa că ne bucurăm separați, dar împreună, de un film-documentar iconic al street art-ului. "Exit Through the Gift Shop" ne prezintă povești autentice din stradă, redate de unul dintre cei mai mari și enigmatici artiști - #Bansky, care semnează regia filmului.

Sâmbătă / 15 august / ora 21:00 / Freedom Events (str. Henri Coandă, în vecinătatea Fabricii de Cultură).

 Participarea este gratuită, pe bază de ÎNSCRIERE  https://bit.ly/SISAF-CinemaDriveIn2020
În fiecare mașină pot fi maxim 3 persoane.

Evenimentul este organizat în conformitate cu toate prevederile legale actuale de distanțare socială.
Hygienium asigură dezinfectanți pentru siguranța noastră.

╳ Sinopsis: Filmul documentar a fost lansat în anul 2010 și prezintă povestea lui Thierry Guetta, un imigrant francez din Los Angeles, care are obiceiul de a filma absolut tot ce vede, ceea ce îl conduce spre descoperirea unei laturi interesante a vieții de noapte. Vandalism sau artă stradală? Aceasta este întrebarea al cărei răspuns încearcă Thierry să-l afle. După câteva luni petrecute cu artiștii stradali, maeștrii intr-ale graffiti-ului, pe care îi filmează pentru a face un documentar, tânărul francez se împrietenește în cele din urmă cu unul dintre cei mai controversați și enigmatici artiști - Bansky. Din acest punct camera se mută din mâna lui în mâna noului său prieten, Thierry devenind astfel noul protagonist al filmului. Cuprins de febra artei stradale, începe să îi imite pe oamenii pe care până atunci doar îi urmărea atent și ajunge într-un punct critic în care își girează casa și afacerea pentru organizarea unui spectacol de artă major, organizat în LA.

╳ Evenimentul face parte din cadrul #SISAF - un demers amplu de revitalizare a Sibiului prin artă stradală, ajuns la ediția a 6-a. În perioada 10-16 august, 15 artiști din România, Spania și Ucraina vor aduce culoare pe zidurile gri din oraș, completând cele 84 de lucrări și 8.100 mp de picturi murale din anii precedenți.

Sibiu International Street ART Festival este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.
Organizator: Asociatia ART Factory Transilvania

Alte sugestii

5 Aug
Mauritanul/ The Mauritanian
Film
Începe la 23:00  |  Strada Lector, Sibiu 557260, România
5 Aug
ASTA-I VIAȚA/ LA VIDA ERA ESO
Film
Începe la 21:45  |  Piața Mică, Sibiu, România
5 Aug
România Sălbatică / Wild Romania
Film
Începe la 21:45  |  Strada Pădurea Dumbrava nr. 16, Sibiu, România
Vezi mai multe evenimente