Citirea rapidă. Învață să înveți


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Descoperă citirea rapidă optimizată!
Învață să înveți. Descoperă citirea rapidă optimizată. Vino să vezi ce este și cum îți poți dezvolta și tu această deprindere utilă la orice vârstă.

⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/qJ9zE5jGiCrpPce39

Citirea rapidă optimizată este o metodă de învățare eficientă. Oricine poate să învețe citirea rapidă optimizată. Tot ce trebuie să facă este să se antreneze. Vei descoperi beneficiile folosirii citirii rapide optimizate în viața de zi cu zi.

Cu cine?
Psiholog Calin Dragoman - „Sunt pasionat de înțelegerea și punerea în valoare a mecanismelor minții umane și de utilizarea tehnologiei în psihologie. M-am specializat în consiliere psihologică cognitiv-comportamentală aplicată în special în domeniul optimizării și dezvoltării personale. Am dezvoltat programul de instruire în citirea rapidă optimizată - SpeeRead - pe baze științifice riguroase, pornind de la modul în care funcționează ochii, mintea și memoria noastră. Citirea rapidă optimizată este o metodă de învățare eficientă. Oricine poate să învețe citirea rapidă optimizată. Tot ce trebuie să facă este să se antreneze.”

Cu ce?
Cu curiozitate şi pofta de a descoperi citirea rapidă.

Când?
19 noiembrie 2019, orele 19:00 - 20:30

Cum?
⚠ Înscrie-te aici: https://forms.gle/qJ9zE5jGiCrpPce39
Participare pe bază de înscriere prin completarea formularului. Contribuția ta pentru participarea la atelier este o minimă donație de 20 lei. La intrarea la atelier noi vom verifica lista de înscrieri!

Unde?
Curând îți vom spune locația