Clandestino la Atrium


Data și ora:
Gazdă:

Strada Ștefan cel Mare 56, Sibiu 557260, Romania

Despre

20 februarie 2017, ora 20:00, Atrium - CLANDESTINO, un spectacol cu Laurențiu Bănescu și Claudiu Fălămaș.

Având ca sursă de inspirație primul capitol din „O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes, CLANDESTINO revine asupra uneia dintre cele mai vechi frământări ale individului: eu în ce „cabină” călătoresc pe croaziera vieții?

Iată că a venit luna lui februarie.
Mai acidă, mai nedreaptă și
mai tensionată ca oricând.
Ce se mai întâmplă prin lume,
Doamne?
N-ai auzit? E totul răsturnat
cu susul în jos. E haos.
Și dacă potopul ne-a purificat o dată,
acum nu știu ce ne va mai purifica.
Dar eu în ce ”cabină” călătoresc
pe croaziera vieții?
Dar eu?
Dar eu?

CAR, CARI - substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)

Probabil că fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată: ”Oare în ce direcție călătoresc prin viață? Oare e direcția cea bună? Oare e ”cabina” corectă? Oare nu cumva sunt lăsat pe dinafară? Oare sunt destul de pregatit pentru acestă călătorie?” Și atâtea alte întrebări. Unele cărora le găsești răspuns, aletele care se pierd în neant și altele care răsună ca un ecou de-a lungul vieții, dar nu izbuteși să le găsești vreun răspuns concret, coerent. Și nu de puține ori ți se întâmplă să rămâi singur cu aceste întrebări. Izolat de lume. Clandestin prin viață. Clandestin printre oameni și animale. Clandestin pe Arca lui NOE. Căutând ascultare. Încercând să îți faci vocea auzită. Dar ești mic și neajutorat. Vocea ta se pierde în vânt. Continui să sari singur peste toate piedicile pe care viața ți le scoate înainte. Te lupți să ți se facă dreptate. Și la un moment dat găsești sprijin, găsești lumina, găsești mâna salvatoare, credința pentru a merge mai departe pe croaziera vieții.Și nimic nu te mai poate opri acum! Ești liber și puternic!

„CLANDESTINO", cu Laurențiu Bănescu și Claudiu Fălămaș.
Luni, 20 februarie 2017, ora 20.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16, rezervări tel. 0723287486
Preţ bilet: 25 lei
Un eveniment marca BIS
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19.45. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim!