Clandestino -Teatrul din Cartier, ed. a III-a, final de proiect


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Proiectul "Teatrul din Cartier" a ajuns la final. Ediția a III-a. Sibiu, 2017.

Primiți cu teatrul? Sibiul a spus da.
Am râs. Am plâns. Am dansat. Am văzut. Am ascultat. Și cel mai important, ne-am întâlnit.
Ne-am întâlnit sincer și am mers unii spre alții cu inima deschisă și întotdeauna cu ceva de spus. Teatrul din Cartier se retrage anul acesta în bârlogul lui. Unde, în loc să hiberneze, pregătește întâlnirile frumoase de anul viitor. Dar mai întâi trebuie să vedem cum au arătat întâlnirile din toamna asta nebună.
Și cum am putea face asta, dacă nu împreună cu cei mai dragi oameni ai noștri, voi, spectatorii. Joi, 2 noiembrie, de la ora 19:00 la Librăria Habitus.

Probabil că fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată: ”Oare în ce direcție călătoresc prin viață? Oare e direcția cea bună? Oare e ”cabina” corectă? Oare nu cumva sunt lăsat pe dinafară? Oare sunt destul de pregatit pentru acestă călătorie?” Și atâtea alte întrebări. Unele cărora le găsești răspuns, altele care se pierd în neant și altele care răsună ca un ecou de-a lungul vieții, dar nu izbuteși să le găsești vreun răspuns concret, coerent. Și nu de puține ori ți se întâmplă să rămâi singur cu aceste întrebări. Izolat de lume. Clandestin prin viață. Clandestin printre oameni și animale. Clandestin pe Arca lui NOE. Căutând ascultare. Încercând să îți faci vocea auzită. Dar ești mic și neajutorat. Vocea ta se pierde în vânt. Continui să sari singur peste toate piedicile pe care viața ți le scoate înainte. Te lupți să ți se facă dreptate. Și la un moment dat găsești sprijin, găsești lumina, găsești mâna salvatoare, credința pentru a merge mai departe pe croaziera vieții.Și nimic nu te mai poate opri acum! Ești liber și puternic!

*CAR, CARI - substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)

„CLANDESTINO", cu Laurențiu Bănescu și Claudiu Fălămaș.

DE LUAT AMINTE!
După ce minunăția de spectacol se va fi fost terminat, vor urma discuții cu actorii și cu echipa. De asemenea, vom urmări și retrospectiva VIZUALĂ a acestei ediții de poveste.

Vă așteptăm cu drag să schimbăm impresii și să nostalgizăm împreună vara ce tocmai ne-a părăsit pentru o perioadă (determinată!!!) de timp.

INTRARE LIBERĂ!

Reprezentație în cadrul proiectului TEATRUL DIN CARTIER.
Teatrul din Cartier este o acțiune organizată de BIS, cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, precum și de Consiliul Județean Sibiu.
Partener: UNIMAT.

IMPORTANT - Spectacolul ''Clandestino'' este recomandat TUTUROR categoriilor de vârstă. Tututor celor care au vrut, vor si vor vrea să mai călătorească prin ei înșiși și prin lume.