Clandestino


Data și ora:
Bilete:
20 lei
Gazdă:
Atrium Cafe Piața Mică 16, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

E încă iarnă cu tente de primăvară la orizont! A reînceput de ceva timp stagiunea teatrală la Atrium Classic Cafe, în Piața Mică a Sibiului.

Luni, 25 februarie, BIS Teatru vine la Atrium cu CLANDESTINO, un spectacol cu Claudiu Fălămaș (pe care s-ar putea să îl fi zărit și pe la Vocea României sezonul trecut) și Dumitru Stegărescu.
Cei doi urmează să ne ducă într-o călătorie și să ne uimească cu o parabolă muzicală.
Clandestini pe Arca lui Noe. Clandestini în univers. Singuri. Împreună.

Spectacolul s-a bucurat de succes în toată țara.
Are ca sursă de inspirație primul capitol din „O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes, CLANDESTINO revine asupra uneia dintre cele mai vechi frământări ale individului: eu în ce „cabină” călătoresc pe croaziera vieții?

CAR, CARI - substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)

„CLANDESTINO", cu Claudiu Fălămaș și Dumitru Stegărescu.
Luni, 25 februarie 2019, ora 20:00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16

Un eveniment marca BIS
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19.45. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim.