Clubul Micilor Electronisti - SmArt Park Sibiu 2016


Data și ora:
Gazdă:

Strada Onisifor Ghibu 1, Sibiu 550020, Romania

Despre

CME va invita la acest sfarsit de saptamana, respectiv sambata, 28 mai 2016, in Parcul Sub Arini, incepand cu orele 10:30AM sa luati parte alaturi de noi la un eveniment educational dedicat copiilor din Sibiu si nu numai, gazduit de proiectul SmArt Park. Programul cuprinde foarte multe activitati pentru copii. Printre altele, veti avea sansa sa ii intalniti pe copiii de la noi de club, respectiv micii electronisti, realizand legaturi radio folosind statii de comunicatii de amator, prezentand montaje electronice pe care le-au realizat la noi la club si cooperand cu alti copii in scopul de a-i invata notiuni din lumea tehnologiei! Va asteptam pe toti sambata dimineata!

Detalii complete program, preluate de pe pagina oficiala SmArt Park Sibiu:

Pregătirile sunt în toi pentru cel mai mare eveniment din oraşul nostru dedicat copiilor între 3-12 ani, SmART Park, care va avea loc în Parcul Sub Arini în perioada 28-29 mai 2016. Pregătim multe surprize pentru cei mici în cele 5 zone amenajate, prin activităţi precum: “Micul matematician”, “Totul despre mine”, “Călătorie în jurul lumii”, “Mediul subacvatic”, “O lume dispărută – dinozaurii”, “Experimente distractive”, “In lumea poveştilor”, “Strada nu e loc de joacă!”, “In lumea insectelor”, “Călătorie în Cosmos”, “Piramida alimentelor”, “Reciclare distractivă”, “Origami”, “Micul grădinar”, “Ce pot face două mâini dibace”, “Mini-olimpiada SmART” şi multe altele.
Special pentru cei care ne urmăresc pe Facebook am pregătit un concurs: antrenează-ţi copilul într-o activitate prin care să realizaţi un desen sau o pictură cu una dintre temele activităţilor enumerate mai sus. Pe desen, în colţul din dreapta sus, vizibil, scrie vârsta copilului. Fotografiază desenul şi postează-l ca şi comentariu la această postare pe pagina Festivalului SmArt Park Sibiu. Apoi dă sfară în ţară şi convinge-ţi prietenii să voteze lucrarea, dându-i “Like” până vineri, 27 mai, ora 20. Atenţie!!! Se contorizează doar like-urile primite de lucrare pe pagina Festivalului SmArt Park, nu like-urile pe care le primesc eventualele distribuiri pe paginile dumneavoastră!
Vom premia cele mai votate lucrări, câte 3 pe fiecare categorie: 3 – 7 ani şi 8 – 12 ani. Premiul constă într-un tricou personalizat cu numele Festivalului SmArt Park. Vom anunţa câştigătorii pe pagina Festivalului vineri, 27 mai, ora 20, urmând ca premiile să fie ridicate sâmbătă, 28 mai 2016, între orele 12 – 13, de la pavilionul Info al Festivalului din Parcul Sub Arini, unde vă aşteptăm împreună cu copilul şi desenul.