Coaching creativ – Dragă răbdare, unde te găsesc?!


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Ce?
Tu cum rezolvi situațiile conflictuale din viața ta? Ce faci când ești furios și ești pe punctul de a exploda? Ce faci când ești agitat și nu te poți concentra? Cum te simți când ai de îndeplinit o sarcină și murmurul gândurilor tale te sabotează?
“ Dintre toate creaturile de pe pământ, doar fiinţele umane îşi pot schimba obiceiurile. Doar omul este arhitectul propriului său destin. Fiinţele umane, prin schimbarea atitudinilor mentale, pot să schimbe aspectele exterioare ale vieţii lor.” William James
Vă invit să descoperim împreună cum să avem răbdare cu noi înșine pentru a avea răbdare cu cei din jur, în cadrul atelierului meu de coaching creativ - Dragă răbdare, unde te găsesc?!
În cadrul acestui atelier veți explora spațiul răbdării, și veți învăța metode practice și creative prin care vă puteți accesa acest spațiu interior în orice situație de viață. Veți descoperi cum stările interioare vă pot influența performanța și veți avea șansa de a vă surprinde propriile trăsături și fațete ale personalității într-un proces ludic de autocunoaștere.

Cu cine?
Cu Catrinel Dragomir – Life & Business Coach acreditat ANC, Trainer – în formare la Școala de Psihodramă Clasică, de profesie Filolog, mamă a doi copii.

În prezent, Catrinel organizează ateliere de coaching creativ, sesiuni individuale de life & business coaching, coaching de echipă. În timpul liber petrece timp cu familia, pictează, scrie și fotografiază. E pasionată de oameni și de poveștile lor de viață.

Mai multe despre Catrinel puteți citi pe site-ul ei www.coachingactually.ro

Cu ce?
Cu încredere, curiozitate și poftă de cunoaștere

Când?
Marți, 9 februarie, orele 19:00-20:30

Unde?
La MiniHUB - Bul. Milea 1 (repere: sensul giratoriu - blocul turn)

Cum?
Înscrie-te online - înscrierea înseamnă rezervarea unui loc în sală, invită un prieten!
https://docs.google.com/forms/d/12tjYBauLQcPrN-3oJNhINRu_WF3OX00I-UqCqUAAOR0/viewform?usp=send_form