Concert Amanda Coleen Williams


Data și ora:
Gazdă:
Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania
Organizator:

Despre

Concert Amanda Coleen Williams la Sibiu
Ambasada Statelor Unite la București invită publicul sibian la un concert de excepție al cântăreței americane Amanda Colleen Williams, câștigătoare a opt Discuri de Platină, compozitoare, textieră, și promotoare pe plan internațional a Drepturilor de Autor si de Proprietate Intelectuală. Concertul va avea loc pe 4 decembrie 2018 la ora 19, la Sala Thalia.

Pe lângă albumele proprii – ”Cosmopolitan Country”, ”Revelation”, ”A Story of Love”, ”The One”, ”Little Red Hen”, Amanda Colleen Williams a compus și pentru artiști americani cunoscuți precum Garth Brooks, Tyler Dickerson, Alesia Nugent sau Lonesome River Band. Amanda cântă la pian, chitară, saxofon si abordează genuri muzicale variate, de la muzică clasică la jazz, pop, country, blues, fiind în acelasi timp instructor de muzică, femeie de afaceri de succes si specialistă în drepturi de autor.
Fiică a unui cântăreț înscris în Walk Of Fame al muzicii country - Ken Williams, care a ajuns celebru dintr-un simplu muncitor cu dizabilități, având peste 140 de milioane de discuri vândute la activ, Amanda a câstigat talentul si pasiunea pentru muzică de la tatăl său.

Accesul la acest concert este liber și se face pe baza invitațiilor obținute de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, în limita locurilor disponibile. Invitațiile pot fi procurate începând cu data de 26 noiembrie 2018, de luni până joi, între orele 10,00-12,00 și 13,00-16,00. Concertul va fi urmat de discutii cu publicul.

Fotografii