Concert BluesCore


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Atrium are onoarea de a vă invita la cel mai tare concert din această primăvară!
Joi 24 mai de la ora 21:00 HANNO HOFER-voce/chitară, LIVIU POP-tobe, Raul Kusak - orga Hammond, vă vor face seara de joi de neuitat.

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri din SUA, în care s-a nascut și a evoluat Blues-ul.

Experiența cumulată în Statele Unite de către LIVIU POP, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues și mulți alții, ''justifică'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Rafinamentul și eleganța acestui Trio vin de la HANNO HOFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepartate colțuri ale lumii. Naturalețea interpretării pe care o dă cântecelor, face ca acest muzician să fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.
Îndemanarea, lejeritatea, dinamica și totodata sensibilitatea cu care RAUL KUȘAK reușește să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest Trio sa fie unic!

Vă așteptăm cu drag și multă voie bună.

*Prețul unui bilet este 40 lei.

Pentru REZERVĂRI sunați la: 0723 287 486 sau 0724 110 066