Concert BluesCore


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Atrium are onoarea de a va invita la cel mai tare concert din aceasta primavara!
Vineri 28 aprilie de la ora 21:00 HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ va vor face seara de vineri de neuitat.

Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri din SUA, in care s-a nascut si a evoluat Blues-ul.

Experienta cumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ''justifica'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Rafinamentul si eleganta acestui Trio vin de la HANNO HOFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii pe care o da cantecelor, face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.
Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si unicul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest Trio sa fie unic!

Pretul biletului este 40 lei.
Pentru REZERVARI sunati la: 0723 287 486 sau 0724 110 066.