Concert Composer in Residence feat Duo Cello Jaya și Fernando Mihalache


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetății nr. 3-5, Sibiu

Despre

Ediția 2018 a Festivalului internațional de artă contemporană ICon Arts Transilvania îi va aduce pe scenă pe Duo Cello Jaya și pe Fernando Mihalache, care împreună vor intepreta, în primă audiție absolută, lucrările tinerilor compozitori participanți la rezidența creativă Composer in Residence.

Composer in Residence s-a născut în 2013, în timpul Festivalului ICon Arts, ca răspuns la întrebarea ȚCum ar fi să ai la dispoziție un grup de muzicieni profesioniști, să te ajute să îți rafinezi lucrarea de la primele note la varianta finala?Ț
În ultimii 5 ani, 25 de tineri compozitori au făcut parte din acest program, creând 25 de lucrări noi de muzică contemporană.

Marți, 31 iulie 2018, de la 19.00, la Sala Thalia din Sibiu, vă vom prezenta - în primă audiție absolută - lucrările compozitorilor participanți la cea de-a șasea ediție a Composer in Residence.

Intrarea este liberă.

Festivalul ICon Arts Transilvania (International Contemporary Arts), ediția a XVI-a, este un eveniment organizat de UCIMR - Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music. O parte din evenimente sunt co-finanțate de AFCN, Consiliul Județean Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu, cu susținerea Primăriei Biertan.

Parteneri culturali: Contemporary Music Centre Ireland, Ipsia di Forli – Cesena, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Filarmonica de Stat din Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Muzeul Național Peleș, Fundația Mihai Eminescu Trust, Colinele Transilvaniei, Experience Transylvania, Săptămâna Haferland, Senator Wines, Festivalul de Film și Istorii Râșnov, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Parteneri media: EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Capital Cultural, Tribuna, Profil Cultural, Ora de Sibiu.

Parteneri de mobilitate: GetPony