Concert cu bucăţi din concerte // ADA MILEA & BOBO BURLĂCIANU live


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 24 ianuarie, ora 18:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
------------------------------------------------------------------
CONCERT CU BUCĂȚI DIN CONCERTE
ADA MILEA & BOBO BURLĂCIANU (Fără Zahăr)
live

recomandat celor cu vârsta peste 12 ani
durata: 1h15min

**
„Concert cu bucăți din concerte” este un spectacol eveniment ce îi aduce în fața publicului sibian pe Ada Milea și Bobo Burlăcianu de la trupa „Fără Zahăr”.
Programul pe care îl vor prezenta conține „cântece de iarnă” de pe cel mai nou CD al artiștilor, dar și adaptări ale unor piese muzicale din spectacole de teatru la care au contribuit sau fragmente din albumele „Quijote”, „Nasul” și „Alcool”.

Concertul este recomandat celor cu vârsta peste 12 ani și are o durată de aproximativ 1h15min.

Concertul face parte din campania de comunicare a proiectului „Cel mai mare Gulliver”, un spectacol după Gelu Naum, pe muzica Adei Milea, în regia lui Alexandru Dabija, unul dintre cei mai iubiţi creatori de muzică şi teatru din România. Proiectul se află în lucru încă din primăvara anului trecut şi va fi prezentat publicului anul acesta, la începutul lunii martie.
**

preț bilet: 14 lei, tarif unic

Accesul publicului la concert se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00. Biletele pot fi achiziționate și online prin eventim.ro. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro