Concert de Crăciun - Corul Caedonia


Data și ora:
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania
Organizator:

Despre

În 21 decembrie, Corul de Cameră Caedonia va susține un concert deosebit, de Crăciun, de la ora 19:00, la Sala Thalia din Sibiu. Intrarea la eveniment este liberă.
Corul de Cameră Caedonia, dirijat de Florin Soare este unul dintre cele mai îndrăgite coruri din Sibiu. Calitatea muzicală și implicarea fiecărui membru face ca muzica lor să fie cerută atât în țară, cât și în străinătate!

Astfel, în perioada 5 – 6 decembrie a.c., Corul de Cameră Caedonia a reprezentat România la Viena –Austria, în cadrul festivalului Internationales Adventsingen organizat de Primăria din Viena. Îmbrăcați în fumoasele costume populare reprezentative pentru Mărginimea Sibiului, membrii corului au încântat pe cei peste 400 de spectatori prezenți în Sala Festivă a Primăriei, prin interpretarea colindelor tradiționale românești. Duminică, 6 decembrie, Caedonia a susținut un concert de colinde și lucrări religioase la Capela Palatului Schönbrunn.

Primăria din Viena, Wien Kultur, Schlosskapelle Schönbrunn și Consiliul Județean Sibiu sunt instituțiile care au făcut posibilă susținerea acestor concerte de către Corul Caedonia, în Austria.