Concert de lansare Gani - Note de subSol


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Gheorghe Magheru 45, Sibiu 550185, România
Organizator:

Despre

În octombrie 2018 Gani a revenit cu un nou mixtape - Note de subSol (cel de-al șaselea material discografic din carieră). Pe parcursul a 10 track-uri, se servește o porție consistentă de conscious rap cu puternice accente psiho-sociale, completate de o multitudine de jocuri de cuvinte, figuri de stil și alte elemente de tehnică.

După un concert memorabil în formula MUZE în primăvara 2018, este timpul ca Sibiul să dea din cap, în premieră, pe piesele de pe Note de subSol!

Fanii boom bap vor fi plăcut surprinși să descopere pe acest mixtape instrumentale de referință din perioada de aur a hip-hop-ului, alături și de producții originale. Sound-ul clasic - preferința declarată a artistei - se îmbină pe alocuri cu elemente fresh sau de-a dreptul imprevizibile, rezultând un material eclectic, ce bifează inclusiv accente spoken word sau ‘90s R&B.

Pe noul material mai pot fi ascultați invitați precum Phunk B, Bam Dighidi Bam (Oliniutză, Coco și Jenă), Marijuana, Ganja, Honey, MUZE sau DJ Pussycutz.

Invitată în cadrul evenimentului este UNDERCOVER, iar în deschidere vor cânta Voica x Cino, FiulRisipitor & Esu (Linia De Productie).

_____________________________________

Gani a debutat în 2004, ca primul battle MC de sex feminin din România într-o competiție oficială de off da dome. În paralel cu o carieră solo ce a inclus de-a lungul timpului o serie de materiale discografice, colaborări cu nume importante din hip-hop-ul românesc, concerte prin țară, apariții TV, endorsementuri și jurizări de evenimente, în 2015 a co-fondat MUZE - singura brigadă feminină hip-hop din România. Alături de colegele ENERGIA, Liry, MGee și UNDERCOVER, a lansat în toamna anului 2017 albumul de debut al trupei, numit O să fie bine.

Fii la curent cu activitatea lui Gani pe:
🎤 Instagram (https://www.instagram.com/ghanizzle/)
🎤 Facebook (https://www.facebook.com/gani.official/)
🎤 SoundCloud (https://soundcloud.com/gani-official)
🎤 Youtube (https://www.youtube.com/user/ghanizzle/) - unde te poți abona și apăsa pe clopoțelul de notificări, pentru a nu rata cea de-a doua serie de piese de pe mixtape
🎤 BandCamp: https://ganiofficial.bandcamp.com/

P.S. În cadrul evenimentului, colecționarii vor putea achiziționa CD-uri Note de subSol dintr-un tiraj limitat, pentru care se pot face precomenzi la adresa gani.comenzi@gmail.com.

Fotografii