Concert: Guilty LEMON


Când:
7 Aprilie 21:00 - 8 Aprilie 01:00
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Atrium va invita la concert: GUILTY LEMON, vineri 7 aprilie de la ora 21:00!

Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007 în Sibiu. Formația combină elemete de funk, jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene. Repertoriul formației conține atât piese ale celor mai cunoscuți artiști ai genurilor abordate – Stevie Wonder, Erikah
Badu, Roy Hargrove, D’Angelo dar și piese proprii. Invitați la festivaluri și concerte renumite din România, Guilty Lemon este considerată a-și începe ascensiunea în 6 mai 2008 odată cu câștigarea Galelor Studențești de Jazz, din cadrul Festivalului
Internațional de Jazz de la Sibiu.
În perioada 2008-2011, trupa a avut o bogată activitate concertistică în toată țara și a participat la numeroase Festivaluri de gen în calitate de invitați speciali.

Membrii Guilty Lemon sunt deseori solicitați în proiecte importante care confirmă nivelul înalt al pregătirii muzicale a acestora. Printre cele mai importante colaborări sunt: proiectul „Slang”, câștigător al Festivalului Cerbul de Aur, “Sixty Nine” și “Trafic Blues Band”, “Big Band-ul Academiei de Muzica din Cluj”, „Morandi”, „Horea Brenciu Band” si ”AG Weinberger”.
Formula actuală a trupei numără 5 persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitară.
Guilty Lemon abordează un gen muzical nepromovat încă în Romania (este specific americanilor). Pășește pe o linie subțire între Jazz/Soul/ Funk/R&B…dar a reușit sa-și găsească sound-ul propriu într-un peisaj muzical românesc destul de ostil dezvoltării unor astfel de formații.

Pretul biletului este 25 lei.

Pentru rezervari sunati la: 0723 287 486 sau 0724 11 00 66.

Alte sugestii

25 Aug
Concert Karavana del Sol
Concert
Începe la 13:00  |  Piața Mare, Sibiu, Romania
25 Aug
Concert muzică medievală Children Medieval Band
Concert
Începe la 19:00  |  Piața Mare, Sibiu, Romania
25 Aug
Concert muzică medievală Truverii
Concert
Începe la 20:00  |  Piața Mare, Sibiu, Romania
Vezi mai multe evenimente