Concert în 4 // Teatrul GONG Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

joi, 19 aprilie, ora 20:00
sala Etaj, Teatrul GONG
--------------------------------
CONCERT ÎN 4
cu Anca Hanu, Bobo Burlăcianu, Cristi Rigman și Ada Milea

nerecomandat celor cu vârsta sub 12 ani
durata: 60 min.

**
Ada Milea revine pe scena Teatrului GONG alături de Bobo, Anca și Cristi, pentru o seară muzicală revigorantă, cu rime, ritmuri, versuri vesele, versuri ironice, versuri bancuri, versuri ofuri, versuri vii și versuri verzi, care îți rămân în cap și în vârful degetelor de la picioare.

"Deși se cântă, nu e neapărat un concert. Totuși, noi îl numim așa. Adaptăm cântece (care nu sunt neapărat cântece) pe care le-am făcut pentru teatre, adăugăm niște cântece făcute direct cântece și ne prefacem că avem un concert.” Ada Milea

**
Preţ bilet: 14 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online NU se percepe comision.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă evenimentele la care doresc să participe sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea concertului, accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro